Новини
31 Жовтня 2019
1 395

Акції Netflix виросли на 3,5% після презентації онлайн-кінотеатру HBO Max

Інвестори не побачили загрози від нового конкурента

Акції Netflix 30 жовтня показують помірне зростання: на 11:05 за київським часом їх вартість зросла на 3,5%, до $ 291,45 за штуку. На максимумі ціна досягала $293,49 за акцію, пише Bloomberg.

Видання інтерпретує зростання акцій як свідчення того, що інвестори не побачили загрози від нового конкурента. Адже, як відомо, 30 жовтня AT&T представила онлайн-кінотеатр HBO Max, який запуститься в травні 2020 р. Місяць підписки на HBO Max буде коштувати $14,99, а найпопулярніший тариф Netflix коштує $12,99 в місяць. Також є підписка, яка коштує $9 на місяць.

Інвестори впевнені, що Netflix також готовий до конкуренції з Apple TV + ($4,99 на місяць) і Disney + ($6,99 на місяць), які запускаються в листопаді 2019 р.

Як відомо, ще влітку, Netflix втратила понад 11% вартості акцій одразу після інформації щодо даних квартального фінансового звіту, згідно з якими число американських передплатників сервісу різко зменшилося. Капіталізація компанії на біржі Nasdaq знизилася на $16 млрд. Для Netflix це найзначніше зниження з липня 2018 р.

Нагадаємо, компанія Facebook може випустити власну приставку для телебачення, де транслюватиметься контент від телеканалу Disney, а також стрімінгових платформ Disney + і Netflix.

До речі, Netflix випустив трейлер нового документального 4-серійного фільму про засновника корпорації Microsoft “Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates” (В голові Білла: Розбираємо Білла Гейтса). Режисер Девіс Гуггенхайм спробував показати, як до Гейтса приходять геніальні ідеї.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram