Новини
10 Червня 2021
626

Airbnb оплатить подорож довжиною в рік для 12 осіб та їх сімей

Компанія розраховує дізнатися, що змінити в роботі сервісу та яке житло підходить для подорожуючих поодинці та із сім’єю

Сервіс з оренди житла в подорожах Airbnb запустить програму “Живи де завгодно на Airbnb”: 12 переможців (і до трьох супутників на кожного) зможуть подорожувати й наймати житло коштом компанії протягом року. Мета Airbnb — зробити зручніше мобільний спосіб життя, який став популярним на фоні масової віддаленки.

Програма триватиме з липня 2021 року до липня 2022-го. Подорож почнеться у вересні 2021 року, а до цього переможці повинні пройти інструктаж від організаторів. Заявки приймаються до 30 червня.

Airbnb покриє витрати на житло й транспорт. Метою програми в компанії називають не тільки рекламу подорожей, які пропали з життя більшості людей через пандемію, а й фідбек від учасників. Наприклад, Airbnb розраховує дізнатися, що змінити в роботі сервісу та яке житло підходить для подорожуючих поодинці та із сім’єю.

За словами Fast Company, проєкт Airbnb своєчасний, оскільки за останній рік мобільний спосіб життя став модним серед віддалених працівників, представників творчих професій і цифрових кочівників. Локдауни всього світу показали, що більшість різної роботи можна виконувати віддалено без втрати в продуктивності.

Згідно з опитуванням Airbnb, у першому кварталі 2021 року частка бронювань на 28 і більше днів зросла на 10% проти 2019 року. 11% тих, хто оформив довгострокові бронювання цьогоріч, ведуть мобільний спосіб життя. При цьому 74% опитаних хотіли б після пандемії пожити за межами регіону, де знаходиться їхня робота.

А от влада Мальти, прагнучи відродити свою туристичну галузь і випередити конкурентні напрямки, планує запропонувати іноземним туристам до €200 (приблизно $240) за відвідування країни на термін не менше трьох днів.

Тим часом Європейське агентство з навколишнього середовища назвало європейські країни з найчистішою водою для купання. На Кіпрі всі водойми виявилися виняткової якості.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram