Новини
1 Серпня 2019
731

ABBYY розробила новий сервіс з розпізнавання документів у мобільному браузері

Його вартість визначатиметься для кожного клієнта індивідуально

Міжнародна ІТ компанія ABBYY – розробник в галузі розпізнавання текстів і лінгвістики, створила сервіс для розпізнавання зображень документів у мобільному браузері Mobile Web Capture, повідомляє VC.

“Щоб передати компанії дані, користувачеві досить перейти по посиланню та навести камеру на документ. Після цього алгоритми розпізнають документ, визначать його межі та обробляють зображення в реальному часі, а також готують дані для отримання та аналізу. Потім користувач повинен тільки підтвердити відправку”, – пише видання.

Зазначається, що Mobile Web Capture працює на JavaSсript – інструмент можна вбудувати в будь-який сервіс для обробки клієнтських документів. “Сервіс можна використовувати для реєстрації користувачів, укладення договору, бронювання та надання інших послуг”, – зазначають у компанії.

Для коректної роботи сервісу у користувача повинен бути встановлений браузер Chrome 57 (і подальші його версії) або Safari 12.2.

“Компанії можуть запросити пробну версію сервісу, вартість якого залежатиме від завдань конкретного проекту, зокрема – від обсягу оброблюваних документів. Крім того ціна визначатиметься для кожного клієнта індивідуально”, – зазначає видання.

Раніше Investory News писали, що ізраїльський стартап AnyVision, що розробив платформу для розпізнавання осіб та об’єктів, залучив $31 млн. Основний продукт AnyVision – Better Tomorrow, призначений для попередження операторів, коли люди в списку спостереження потрапляють на камеру, або відстежують їх, коли вони переміщуються по певній території. За даними компанії, зареєстровано клієнтів у понад 45 країнах, включаючи державні та місцеві управління поліції, казино, аеропорти й стадіони.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram