Новини
24 Лютого 2020
807

Зупинили роботу: Через коронавірус Джорджо Армані на тиждень закрив свої фабрики та офіси в Італії

А показ у Мілані вирішив провести в закритому режимі

Модельєр Джорджо Армані через поширення в Італії коронавірусу нового типу COVID-19 на тиждень закрив свої офіси в Мілані, а також фабрики в Ломбардії, Емілії-Романьї, Венето, Трентіно-Альто-Адідже і П’ємонті, повідомляє агентство ANSA.

“Крім того, показ на Тижні моди в Мілані було закрито – він пройшов без гостей, аби ніхто з глядачів не піддавався ризику”, – зазначає агентство. І додає, через поширення коронавірусу в Мілані на тиждень зачинено школи, театри, кінотеатри, бари та нічні клуби. Також закриті для відвідування місцеві визначні пам’ятки, зокрема кафедральний собор Мілана, оперний театр “Ла Скала”, художня галерея “Брера”.

Як зазначає Daily Mail, через загрозу поширення коронавірусу влада італійського регіону Венето завчасно перервала Венеційський карнавал, який розпочався 16 лютого і мав тривати до 25 лютого. А також скасовано три футбольні матчі в північних регіонах Ломбардії та Венето.

Як повідомляють ЗМІ, про те, яким чином у країні поширився вірус, невідомо, оскільки прямих контактів інфіковані з особами, які прибули з азійських країн, не мали. Кількість випадків інфікування вірусом Covid-19 в країні сягнула, за останніми даними, 155, три з них виявились смертельними.

Нагадаємо, минулого тижня на фоні побоювань інвесторів, пов’язаних з впливом китайського коронавірусу на світову економіку, ціна золота зросла до семирічного максимуму.

Тим часом Xiaomi, DiDi та ще 300 китайських компаній через коронавірус просять $8,2 мільярда у кредит. Інші компанії перепрофільовують свої виробничі потужності через дефіцит медичних масок.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram