Новини
20 Березня 2020
1 128

Зроблено з любов’ю: Dating.com запускає корпоративний венчурний фонд на $50 мільйонів

Інвестуватиме у проєкти у сфері знайомств, що є перспективним напрямком на фоні самоізоляції по всьому світу

Dating.com Group, одна з найбільших компаній знайомств, що нараховує близько 73 млн зареєстрованих користувачів, та має дохід у понад $250 млн, оголосила про створення корпоративного венчурного фонду на $50 млн, який інвестуватиме в компанії та проєкти у сфері знайомств, повідомляє Techcrunch.

Наразі додатки Dating.com доступні у понад 100 країнах. Компанії також належить безліч брендів знайомств, наприклад таких як Dil Mil – додаток для знайомств для жителів Південної Азії.

Фонд Dating.com Group був представлений його засновником Дмитром Волковим, який наразі проводить численні переговори з компаніями в Азії, США та Європі. За його словами, з великою кількістю талановитих компаній, група Dating.com планує вийти на IPO.

Компанія запускає фонд у той час, коли люди перебувають в соціальній ізоляції. “У такій ситуації подібні потокові сервіси мають перспективу. Люди проводитимуть більше часу в Інтернеті, в соціальних мережах і в додатках для знайомств. Тому я очікую сплеску активності користувачів у сфері відеознайомств і онлайн-чатів”, – наголосив він.

Про історію іншого популярного сервісу знайомств можна прочитати в матеріалі Investory News “Свайпни мене: Як Tinder став найуспішнішим сервісом для онлайн-знайомств”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram