Новини
3 Грудня 2019
1 071

Знову перенесли: IKEA до кінця року не відкриє перший магазин у Києві

Для початку у компанії планують запустити електронну комерцію

Корпорація IKEA відкриє свій перший магазин у Києві тільки після запуску електронної комерції, який заплановано на весну 2020 року, повідомляє НВ Бізнес.

Видання пише, що для того аби якнайшвидше зробити асортимент функціональних товарів IKEA з привабливим дизайном і цінами доступним якомога більшій кількості людей в Україні, компанія вирішила спершу запустити електронну комерцію.

“Очікувана дата запуску – весна 2020 року. Водночас IKEA підтверджує свою прихильність до України та планує відкрити перший фізичний магазин у Києві якнайшвидше, після запуску електронної комерції”, – зазначили у компанії.

І додали, що нададуть додаткову інформацію, як тільки вона буде доступною.

Загалом, рішення про вихід на український ринок IKEA прийняла у вересні 2017 року. Так, у планах корпорації – відкриття у Києві магазину міського формату (city store).

Нагадаємо, перший магазин IKEA повинен був відкритися влітку 2019 року в ТРЦ Ocean Mall в Києві. Пізніше в корпорації поінформували, що магазин відкриють до кінця року. У липні цього року IKEA запустила веб-сайт для українських споживачів і почала підбір персоналу для магазину в Києві.

Про те, як трансформується одна з найвідоміших компаній 20-го сторіччя та на що очікує в Україні можна прочитати в матеріалі Investory News “IKEA після Кампрада: Маленькі магазини, інтернет та відкриття в Україні”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram