Новини
29 Грудня 2021
1 719

Зміни в Instagram: У 2022 році платформа приділить ще більше уваги відео та сфокусується на Reels

Соцмережа змінює підхід до просування відео

Глава Instagram Адам Моссері розповів про плани платформи на 2022 рік. “Нам доведеться переосмислити, що таке Instagram, тому що світ швидко змінюється і нам потрібно змінюватися разом з ним”, — заявив він. Моссери назвав пріоритети Instagram на майбутній рік, серед яких ще більший акцент на відео.

Адам Моссері сказав, що Instagram “об’єднає всі свої відеопродукти навколо Reels і продовжить розвивати цей продукт”.

Останніми місяцями Instagram змінює підхід до просування відео. Соцмережа відмовилася від IGTV, щоби вивести довгі відео в основну стрічку. Проте користувачам необхідно натиснути на Reels, щоб переглянути відео повністю.

Щодо блогерів, Моссери сказав, що Instagram представить більше інструментів монетизації, які допоможуть креаторам заробляти. Крім того, майданчик зосередиться на обміні повідомленнями та прозорості у 2022 році.

Instagram посилить роботу з контролю — платформа оголосила, що додасть функцію батьківського контролю у березні. Хронологічна стрічка також повернеться наступного року.

Моссери згадав деякі оновлення Instagram у 2021 році, які дозволяють людям контролювати своє використання програми. Наприклад, функція контролю небажаного контенту (sensitive content controls), можливість приховувати кількість лайків та функцію Hidden Words у директі.

2021 рік був важким для Instagram. По-перше, було припинено роботу над програмою Instagram Kids на фоні скандалу, пов’язаного з безпекою. По-друге, звіти, що ґрунтуються на внутрішніх документах Meta, показали, що компанія знала про негативний вплив Instagram на психіку підлітків, але приховувала цю інформацію.

У грудні Адам Моссери пообіцяв Сенату, що Instagram запропонує “значний доступ до даних, щоб сторонні фахівці могли проводити дослідження та робити власні висновки щодо впливу майданчика на здоров’я молодих людей”.

Нагадаємо, згідно з даними CNBC, постійна аудиторія Instagram перевищила 2 млрд. Соцмережа все ще залишається актуальною для людей.

Investory News дізналася про тренди Instagram у 2022 році. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram