Новини
5 Жовтня 2020
1 045

Засновник бренду Kenzo помер від коронавірусу

Кендзо Такада було 81 рік

Фото: Joel Saget/Agence France-Presse

Засновник бренду Kenzo Кендзо Такада помер від коронавірусу, повідомляє агенція AFP з посиланням на офіційного представника модельєра.

Такада був 81 рік, він помер в Американському госпіталі у Парижі.

Відомий своїми яскравими графічними та квітковими принтами, Такада був першим японським дизайнером, який отримав визнання французьких модних критиків.

Він народився поблизу Осаки, переїхав до Франції у 1965 р. і провів там всю кар’єру. У 1970 рр. заснував всесвітньо відомий бренд Kenzo. У 1993 р. Такада продав свій бренд одягу конгломерату LVMH, а ще через шість років пішов на пенсію.

Як зазначив представник Такада, японський майстер створив майже 8 тис. модних зразків і ніколи не переставав оспівувати моду і мистецтво жити.

Раніше Investory News писали, що Дональд Трамп та його дружина Меланія заразилися коронавірусом. Діагноз поставили через два дні після дебатів Трампа з 77-річним Джо Байденом.

Нагадаємо, вакцина від коронавірусу, яку французька фармацевтична компанія Sanofi розробляє спільно з британською GlaxoSmithKline, буде коштувати менш як €10 ($11,83) за одну дозу, якщо буде схвалена до використання.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram