Новини
6 Березня 2019
819

Заснований українцем стартап Allright.io залучив $1,5 млн інвестицій

Кошти стартап планує витратити на подальшу експансію до Європи

Стартап Allright.io оголосив про закриття раунду інвестицій у розмірі $1,5 млн, повідомляє AIN.UA з посиланням на коментар засновника проекту Олег Оксюка.

Інвестором виступив фонд Buran Venture Capital. Як розповідає видання, Allright.io – це онлайн-школа для вивчення англійської мови для дітей від 4 до 12 років. Компанія заснована у 2017 р. у США, але офіс розробки знаходиться в Україні. В стартапі працює 50 осіб, серед яких 42 – українці.

“Український офіс відповідає не тільки за розробку, але майже весь Customer Support – продаж, маркетинг, методологія розташовані в Україні. В інших країнах – тільки місцева Customer Support”, – уточнив засновник проекту.

За його словами, Allright.io продає індивідуальні онлайн-уроки з репетиторами, а заробляє на комісії. На сьогодні сервіс налічує більше 1,7 тис. активних учнів на місяць, 150 вчителів з усіх континентів, які провели більше 70 тис. уроків.

Поки найбільше продажів в Україні, Росії та країнах СНД. Два тижні тому AllRight.io запустився на ринках Польщі й Іспанії, де є вже перші клієнти. Залучені кошти стартап планує витратити якраз на подальшу експансію до Європи, а також зміцнення позицій на ринках, де присутня компанія.

Нагадаємо, Investory News опублікували 5 фінансових правил успішного стартапу від СEO аудиторської компанії Compass Group Лариси Шкурки.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram