Новини
6 Серпня 2019
700

Заграло: Vivendi обговорює продаж 10% Universal Music китайській Tencent

В рамках угоди Universal Music Group оцінюється у €30 млрд

Французький медіа конгломерат Vivendi SA веде перемовини щодо продажу 10%-вої частки в Universal Music Group китайській компанії Tencent Holdings Ltd, повідомляє Reuters.

Як повідомляє агенція, в рамках угоди Universal Music Group оцінюється у €30 млрд ($33,6 млрд).

За умовами домовленостей Tencent отримує можливість протягом одного року подвоїти розмір частки за тією ж вартістю й на тих самих умовах, при цьому компанії обговорюють варіанти для стратегічної співпраці.

Vivendi планує продати решту в Universal Music Group іншим потенційним партнерам. У липні минулого року Vivendi оголосила про намір продати до 50% акцій Universal Music.

Акції Vivendi подорожчали на 7%, оскільки аналітики оцінили угоду позитивно.

Як відомо, доходи від продажу музики в світі у 2018 р. склали $19,1 млрд, що майже на 10% більше показників 2017 р., такий висновок можна зробити з презентованого звіту Global music report 2019 від Міжнародної федерації виробників фонограм і відеограм (IFPI).

Нагадаємо також, ПриватБанк доплачуватиме за передплату Apple Music. У разі оформлення за 49 центів через Privat24 з оплатою карткою Mastercard банк обіцяє виплатити кешбек у розмірі 50 грн. Мета – перемогти піратство в Україні, і таким чином зробити споживання легального контенту модним.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram