Новини
13 Червня 2019
1 031

Яблучний союз: ПриватБанк та Mastercard захищають музику Apple

За пробну передплату Apple Music через Privat24 банк обіцяє кешбек у 50 грн

ПриватБанк доплачуватиме за передплату Apple Music. У разі оформлення за 49 центів через Privat24 з оплатою карткою Mastercard банк обіцяє виплатити кешбек у розмірі 50 грн, повідомляє прес-служба Привату. І додає, що така можливість буде надана тільки клієнтам мобільного банку Приват24.

Як зазначив директор з інновацій ПриватБанку Єгор Аветісов, банк інвестує в те, аби перемогти піратство в Україні, і “таким чином зробити споживання легального контенту модним”.

У свою чергу директор з маркетингу Mastercard в Україні Наталія Байдала підкреслила, що згідно з дослідженням Mastercard Passion Categories Research, музика входить у топ-3 категорії passion для українців.

“Тому ми разом із партнерами хочемо підтримати тренд користування офіційними музичними платформами, запропонувавши користувачам приємний бонус – кешбек за передплату Apple Music карткою Mastercard”, – зазначила вона.

Apple Music – дозволяє отримати доступ до 50 млн треків, кліпів, а також підкастів, радіо та рекомендацій. Прослуховувати музику з Apple Music можна як онлайн, так й офлайн на всіх пристроях Apple.

Раніше Investory News писали, доходи від продажу музики у світі у 2018 році склали $19,1 млрд, що майже на 10% більше показників позаминулого року. Сукупна кількість платних передплатників Spotify, Apple Music, Deezer та інших платформ потокового аудіо досягло 255 млн користувачів, що склало 37% загального доходу від запису музики.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram