Новини
25 Вересня 2023
433

З новим iPhone 15 Pro існують проблеми

Пристрої надходять користувачам з частинками пилу в камері та пошкодженнями корпусу

Користувачі скаржаться на пошкодження та зміщення дисплея, інші повідомляють про частинки пилу в об’єктиві камери iPhone 15 Pro, бульбашки та інші дефекти. Крім того, існує проблема відбитків на бічних гранях, яку ми повідомляли раніше, пише ITC.

Новиною поділився інформатор Majin Bu, додавши до повідомлень у Twitter X фото проблемних апаратів. Частинки пилу знаходяться всередині об’єктива камери, тому його не можна очистити. Крім того, фото свідчать про неякісне встановлення дисплея, а також про подряпини на рамці та навіть на екрані.

Джерело повідомляє, що проблеми з пилом та пошкодженнями зазнають моделі iPhone 15 Pro, “призначені для ринків США, Китаю та ЄС”. Крім того, інформатор підлив масла у вогонь обговорення відбитків на корпусі, демонструючи порівняння бічних граней iPhone 15 Pro та звичайного iPhone 15 (вони набагато чистіші).

Всі ці випадки погано характеризують виробничий процес партнерів компанії, яка вважається лідером галузі та продає смартфони за ціною понад $1000. Наявність пилу може говорити про недоліки складання корпусу — у такому разі камери можуть збирати конденсат у холодну погоду.

Раніше Investory News писали, що Франція наказала Apple припинити продаж iPhone 12 через надмірне електромагнітне випромінювання.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram