Новини
19 Серпня 2020
880

WOG випустив власний бренд питної води

Вода презентована у пляшках об’ємом 0,5 та 1,5 літрів

Компанія WOG запустила виробництво нового продукту — води “Дико добра”, яка добувається із глибинних джерел у високогір’ї Карпат, повідомляє прес-служба компанії.

“Дико добра” — це чиста “жива вода”, яка добувається із глибинних джерел Карпат і потрапляє до споживача в первозданному вигляді”, — запевняє керівник дирекції управління магазинами мережі АЗК WOG Павло Шибаєв.

Свердловина води “Дико добра”, глибина якої 80 метрів, знаходиться на Закарпатті та включена до Європейського реєстру Натуральних Мінеральних вод.

Слабогазована та негазована вода презентована у пляшках об’ємом 0,5 л та сімейного формату місткістю 1,5 л. Також можна обрати варіант у мобільному виконанні “спорт” об’ємом 0,8 л. Подаватиметься вода на всіх АЗК WOG, WOG CAFE та WOG MARKET.

Нагадаємо, американська компанія з Арізони Zero Mass Water замість буріння свердловин стане добувати питну воду з повітря пустелі. Через особливі технології Zero Mass Water буде коштувати в одній ціновій категорії з Evian і Fiji.

Як писали раніше Investory News, через карантин попит на солодкі напої та кондитерські вироби просів вперше за 40 років. Про скорочення продажів вже заявили Coca-Cola, PepsiCo та інші учасники ринку.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram