Новини
27 Лютого 2023
420

Воррен Баффет написав про збереження оптимізму щодо економіки США

Мільярдер очікує на “попутний вітер” американської економіки

Фото: користувача Fortune Conferences з сайту flickr.com

У традиційному листі акціонерам Berkshire Hathaway 92-річний глава компанії Воррен Баффет написав, що зберігає оптимізм щодо американської економіки.

“Я інвестую вже 80 років — понад третину періоду існування нашої країни. Попри схильність, майже ентузіазм наших громадян до самокритики та невпевненості, мені ще не зустрічалося ситуації, коли варто було робити довгострокову ставку проти США. І я дуже сумніваюся, що хтось із читачів цього листа матиме інший досвід у майбутньому”, — написав Баффет.

За його словами, у керівництві Berkshire Hathaway планують платити набагато більше податків зі своїх операцій протягом найближчих десяти років.

“Ми розраховуємо на попутний вітер Америки. Нехай час від часу він стихає, його рушійна сила завжди повертається”, — додав мільярдер.

У листі акціонерам Баффет також повідомив про чисті збитки Berkshire Hathaway обсягом $22,8 млрд за підсумками 2022 року. При цьому операційний прибуток компанії зріс до рекордних $30,8 млрд. Загальний дохід Berkshire Hathaway минулого року зріс на 9,4%, до $302,1 млрд.

Нагадаємо, про втрати американських міст через віддалену роботу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram