Новини
17 Лютого 2023
406

Дослідження: Втрати американських міст через віддалену роботу

Працівники стали менше витрачати

Працівники американських компаній щорічно витрачають на тисячі доларів менше, ніж до пандемії COVID-19, тому що вони частіше працюють вдома, йдеться у дослідженні WFH Research.

Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Вашингтон та округ Колумбія втрачають понад $4 тис. на рік на одного працівника в місті, завдяки меншим споживчим витратам на харчування, розваги та покупки. Згідно з аналізом Bloomberg, Нью-Йорк щорічно втрачає понад $12 млрд через віддалену роботу.

За даними дослідження, у січні 2023 року люди 27% свого часу працювали вдома. Це найнижчий відсоток з початку пандемії. Як пише видання Smartcitiesdive, цей відсоток може зменшуватись, якщо зменшаться кількість обмежень щодо COVID.

Бостон, Денвер, Міннеаполіс, Нью-Йорк, Сан-Франциско та інші міста США “намагаються оживити свої райони в центрі, щоб відновити втрачений бізнес і рух людей. Деякі міста заохочують працівників приватного сектору повернутися до своїх офісів або зобов’язують державних службовців працювати повний робочий день. Інші ж прагнуть перетворити недостатньо використовувані офісні приміщення на житлові будинки, щоб збільшити відвідуваність і дохід.

Нагадаємо, вчені з Нідерландів з’ясували, що у жадібних людей більше грошей, але менше дітей та коротші стосунки.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram