Новини
24 Липня 2019
899

Вийти з тіні: Flower Co. залучила $2,8 млн і планує вивести продаж марихуани в правове поле

Компанія також створить клуб, члени якого зможуть оформити доставку канабісу за передплатою додому

Компанія з доставки марихуани додому Flower Co. оголосила про завершення посівного раунду вартістю $2,8 млн. Інвесторами стали Slome Capital, Prehype, Rob Stavis, Adam Draper, Josh Abramson і Camille Hyde, повідомляє TechCrunch.

Кошти спрямовані на створення сервісу в Каліфорнії, який легалізує “чорний ринок” марихуани. Хоча в Каліфорнії марихуана легалізована як в медичних, так і в рекреаційних цілях.

“Регульований ринок становить всього чверть від “чорного “. Оскільки на виробництво канабісу надто високі податки. В результаті, високі ціни для кінцевого споживача”, – розповів виданню генеральний директор Flower Co. Тед Ліхтенбергер.

Компанія Flower Co. планує створити вигідні умови для дилерів та споживачів, які допоможуть вивести продаж марихуани в правове поле.

Також стартап в Каліфорнії має намір створити клуб, члени якого зможуть оформити доставку канабісу за передплатою додому, заощадивши до 40% від вартості товару. Щорічне членство в Flower Co. коштує $119. Разом зі знижками користувачі отримають швидку доставку і доступ до закритого списку заходів і серії концертів. За даними видання, нещодавно компанія запустила службу доставки в Сакраменто.

“Ми розуміємо, що вплуталися в довготривалу історію, адже індустрія коноплярства, будучи легалізованою на федеральному рівні, переживе ще один масштабний перехідний період. Якщо ми будемо розуміти наших клієнтів, зосередимося на тому, щоб вони були задоволені, і швидко відреагуємо на зміни, то ми зможемо стати домінуючим гравцем на ринку поставок марихуани”, – зазначив Тед Ліхтенбергер.

Раніше Investory News писали про наслідки легалізації та глобальний ринок марихуани.

Нагадаємо, найбільші компанії Північної Америки з виробництва марихуани, Canopy Growth Corp і Acreage Holdings, підписали угоду про злиття. Канадська Canopy Growth викупить всі акції Acreage Holdings за ціною $2,55.

Агентство Bloomberg опублікувало щорічний “Індекс гріха”, в якому оцінило фінансову доступність наркотиків в різних країнах світу. У рейтингу враховувалися не тільки нелегальні наркотики, але й речовини та ліки, які відпускаються за рецептом або знаходяться у вільному продажу.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram