Новини
22 Листопада 2019
1 034

Victoria’s Secret скасувала показ через збитки L Brands у $252 мільйони

Таке рішення компанія прийняла вперше за останні 25 років

Фото: Victoria’s Secret Fashion Show

Уперше за чверть століття американський бренд жіночої білизни Victoria’s Secret скасував свій щорічний показ Victoria’s Secret Fashion Show через погані фінансові показники своєї материнської компанії L Brands, повідомляє USA Today.

Як зазначив Стюарт Бургдорфер, фінансовий директор L Brands, компанія продовжуватиме спілкуватися з клієнтами, але нічого схожого за масштабом з показом мод не буде.

“Щорічні покази мод були “видатним маркетинговим досягненням” бренду, але в останні роки вони практично не впливали на обсяги продажів білизни Victoria’s Secret”, – наголосив він.

У самому звіті компанії L Brands зазначається значне зниження фінансових показників Victoria’s Secret. “Так, в останньому кварталі продажі зменшилися на 7%, у порівнянні зі скороченням на 2% за той же період минулого року. За винятком невеликого зростання у I кв 2018 року, роздрібні продажі Victoria’s Secret знижувалися кожен звітний період починаючи з кінця 2016 року”, – зазначається у звіті.

За словами експертів, це може бути пов’язано з тим, що бренд все менше відповідає ідеалам жінок, які обирають інші бренди спідньої білизни, такі як Adore Me, Lively, ThirdLove та American Eagle’s Aerie.

Зниження продажів Victoria’s Secret у цілому вплинули й на загальні результати L Brands. “Чисті збитки компанії збільшилися до $252 млн, або 91 цента/акцію, у порівнянні зі збитками у $42,75 млн, або 16 центів/акцію, того ж кварталу минулого року”, – зазначається у фінзвіті компанії.

Як пише CNBC, інвестори сподівалися, що компанія знайде спосіб відродити свій непростий бренд Victoria’s Secret й збереже імпульс для швидшого зростання бренду Bath&Body Works. “Але результати третього кварталу були не такими, на які всі сподівалися», – йдеться у повідомленні.

Про те, як розвивається український одяг ринку можна прочитати в матеріалі Investory News “Ефект H&M: Як розвиваються мережі одягу в Україні”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram