Новини
1 Жовтня 2019
1 264

Великі плани: Deutsche Post планує інвестувати до €9,5 мільярдів на цифровізацію

У компанії очікують на річний дохід у розмірі понад €1,5 мільярда до 2025 року

Німецька поштово-логістична компанія Deutsche Post DHL Group, що спеціалізується на повітряних та морських перевезеннях вантажів, на період 2020-2022 років планує інвестувати від €8,5 до €9,5 млрд у розвиток таких напрямків, як автоматизація процесів й аналітика, оскільки прагне йти в ногу з чимраз зростаючою електронною комерцією, повідомляє Reuters.

У компанії зазначили, що наразі проводять капітальний ремонт своїх ІТ-систем і перепідготовку персоналу, застосовуючи аналітику даних, щоб краще планувати маршрути доставки та прогнозувати обсяги посилок.

Зазначається, що в загальну суму інвестицій буде враховано €2 млрд на цифровізацію. “Ці витрати принесуть річний дохід у розмірі понад €1,5 млрд до 2025 року”, – упевнені в компанії.

Як зазначив виконавчий директор Deutsche Post Франк Аппель, “нам не потрібно заново винаходити себе. Ми оцифруємося”.

Reuters пише, нова стратегія заснована на припущенні, що авіаперевезення зростатимуть на 1-3% у рік, морські перевезення на 2-4% й автомобільні перевезення на 3-4%.

Крім того, у компанії заявили, що встановили на 2022 рік новий цільовий показник операційного прибутку в розмірі €5,3 млрд євро ($5,77 млрд доларів).

Нагадаємо, у IV кв 2018 року, Deutsche Post скоротила чистий прибуток на 3%, попри збільшення виторгу.

А наприкінці серпня компанія припинила постачання свіжих продуктів в Німеччину для Amazon, “оскільки ринок електронної торгівлі харчовими продуктами розчаровує”.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram