Соцмережі
26 Листопада 2021
597

Василь Хмельницький: Майбутнє диктує нам нові навички

5 навичок, які втратять актуальність у майбутньому.

The Future of Jobs Report визначив перелік навичок, які втратять свою актуальність:

• Мультизадачність. Бажання знайти працівника-восьминога, який може виконувати безліч функцій та завдань, все ще є актуальним для багатьох роботодавців. Проте мультитаскінг знижує продуктивність та якість роботи.

• Контроль. Мікроменеджмент — прагнення стежити за кожним рухом підлеглого – пригнічує будь-які прояви самостійності в команді та вміння брати відповідальність на себе.

• Самовпевненість. Віра в свої ідеї та здібності — рушійна сила досягнень. Але сліпа впевненість у собі і в тому, що твоя думка — єдина правильна, значно обмежує шанси на досягнення бажаного.

• Неконфліктність. Вміння тримати свою думку при собі може сподобатися незрілим керівникам. Але для бізнесу це не корисно — адже саме в конфлікті народжується істина.

• “Шкільні” навички. Здатність запам’ятовувати багато інформації, вміння швидко рахувати, писати, вже не такі важливі, як раніше. Штучний інтелект виконує ці операції набагато швидше та без помилок. Будь-яка інформація завжди під рукою, як і калькулятори, клавіатура чи голосовий пошук. І технології розвиваються дедалі активніше.

Найпотрібніші навички у 2022 році — аналітичне мислення, критичне мислення, інновації, креативність, емоційний інтелект. Розвивайте їх і залишайтеся конкурентними!

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram