Новини
19 Серпня 2019
1 070

Укрзалізниця відкрила зерновий термінал в Одесі

Він був побудований власними силами державного оператора українських залізних доріг

АТ “Укрзалізниця” (УЗ) в Одесі відкрила власний зерновий термінал, який стане елементом логістичного ланцюжка в рамках пілотного проекту компанії з експорту зернових. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор з розвитку бізнесу УЗ Андрій Рязанцев.

“В рамках візиту в Одесу на нараду з питань перевезення зернових, роботи з керівним складом Одеської залізниці та підготовки до пілотного проекту з експорту зерна, відвідали зерновий термінал АТ “Укрзалізниця”. Це перший зерновий термінал компанії”, — написав він.

За словами Андрія Рязанцева, завантаження і вивантаження зерна проводиться в залізничні вагони та на автомобільний транспорт. Також тут може здійснюватися стафіровка контейнерів. Термінал, який  збудований власними силами, може одночасно зберігати 15 тис. тонн зерна.

У власності Укрзалізниці з’явився термінал в Одесі, який може зберігати 15 тисяч тонн зерна. Про це повідомив Директор з…

Опубліковано Rail.insider Понеділок, 19 серпня 2019 р.

 

Нагадаємо, експорт соняшникової олії в вересні-червні 2018/19 маркетингово року досяг рекорду в 5,199 тис. т  (+ 14,5% у порівнянні з минулим роком). Основним покупцем залишається Індія.

Також, “Укрзалізниця” веде переговори з Експортно-імпортним банком США про закупівлю другої партії локомотивів General Electric та планує знову підвищити вартість пасажирських перевезень. Причиною чергового здорожчання у компанії називають рекордні збитки від пасажирських перевезень.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram