Новини
29 Березня 2023
426

Укрнафта залучатиме партнерів з інших країн

Компанія хоче наростити видобуток

ПАТ “Укрнафта” у 2023 році планує збільшити видобуток нафти до 1,45 млн тонн, повідомляє пресслужба компанії.

“У найближчому майбутньому “Укрнафта” має великий потенціал наростити видобуток нафти та газу. 80% з цього приросту компанія може забезпечити з наявних родовищ, для чого фахівці до 1 травня готують процедуру для залучення партнерів і ранжують всі ділянки та свердловини залежно від їх перспективності”, — йдеться у повідомленні.

Частину “Укрнафта” може бурити власними силами, а на частину родовищ є можливості залучати партнерів — професійних фахівців з України та інших країн.

Ще 20% додаткового видобутку компанія буде здатна отримати шляхом придбання нових ліцензій, розробки експериментальних свердловин, визначення потенційних реальних запасів і буріння нових активних свердловин у майбутньому.

У планах Укрнафти на 2023 рік — 1,45 млн т нафти та 1,04 млрд кубометрів газу.

У компанії підкреслили, що зараз у підпорядкуванні Укрнафти 3 700 нафтових та газових свердловин, 89 родовищ, 451 АЗС майже у всіх регіонах країни.

Раніше Investory News писали, що лідери держав-членів Європейського Союзу погодились продовжувати санкційний тиск на росію, зокрема шляхом обмеження цін на нафту, аби покарати її за повномасштабне вторгнення в Україну.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram