Новини
6 Липня 2021
680

Українсько-естонський стартап Recoshelf залучив €100 тисяч інвестицій

Кошти підуть на подальшу розробку продуктів на динамічному ринку технологій ритейлу

Естонський стартап з українським корінням Recoshelf отримав €100 тис. інвестицій від іспанського венчурного фонду Think Bigger Capital, повідомляє Ain.ua.

Зазначається, що наразі команда працює над хмарним сервісом на основі штучного інтелекту (ШІ) для автоматизації роботи торгових залів.

Як зазначають у Recoshelf, отримані кошти допоможуть швидше розробляти продукти, прискорять розвиток продукту й можливість ухвалення договорів з новими клієнтами. “Інвестиція Think Bigger допоможе швидше розробляти продукти на динамічному ринку технологій ритейлу. Recoshelf привернув увагу великих компаній-ритейлерів і ми бажаємо команді виправдати їх очікування”, — прокоментував директор з інвестицій Think Bigger Capital Борха Рівера.

За допомогою розумних IoT камер продукт Recoshelf спостерігає за полками у магазинах — дозволяє контролювати їх, розпізнавати товари, порівнювати ціни з конкурентами, відразу дізнаватися щодо потреб у поповненні запасів.

Додається, що у лютому 2020 року Recoshelf залучив €30 тис. від іспанського інкубатора Demium — Think Bigger Capital є компанією з управління його активами. Крім цього, стартап отримав фінансування обсягом  $25 тис. від Українського фонду стартапів.

Нагадаємо, у березні українська компанія 3DLOOK, яка працює над технологією сканування людського тіла по фото, залучила раунд А обсягом $6,5 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram