Новини
23 Березня 2020
1 183

Український стартап nect World залучив $35 тисяч від американського акселератора

А ще отримав повний доступ до навчальної програми, менторської та бази інвесторів

Київський стартап nect World, що розробив nect Modem – 4G USB-модем для ноутбука з підтримкою eSIM і функцією точки доступу Wi-Fi,  потрапив у число учасників популярного в США акселератора, який інвестував в українську розробку $35 тис. в обмін 7% акцій компанії та надав повний доступ до навчальної програми, менторської та бази інвесторів, повідомляє UBR.

Програма Boomtown – це три місяці інтенсивного навчання. За 12 тижнів компанії отримують можливість “максимально прокачати свої проєкти”. “У звичайних умовах на це може піти кілька років”, – розповіли в nect World.

Видання зазначає, що програма завершується “судним днем” – Demo Day, де стартапи показують результати своєї роботи перед інвесторами та представниками корпорацій. Акселератор існує вже сьомий рік й інвестує в стартапи за двома основними технологічними напрямками: Hardware і Connectivity, а також Healthtech.

За весь час програма “вивела у світ” 148 стартапів і тільки один з них – український. nect World Inc. – другий український стартап, який пройшов всі стадії відбору та потрапив у Boomtown. “Частина команди стартапу вже приїхала в Колорадо, щоб взяти участь в програмі”, – йдеться у повідомленні.

Раніше Investory News писали, що найдорожчі стартапи Європи залучили понад $90 мільярдів. В Україні найбільше інвестицій отримала компанія airSlate.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram