Новини
1 Квітня 2020
1 571

Український стартап Allset залучив $8,25 мільйона

Разом з новим раундом на рахунку компанії вже $16,6 мільйона інвестицій

Засновники стартапу Стас Матвієнко та Ганна Поліщук Фото: techcrunch.com

Український стартап Allset, заснований Стасом Матвієнко та Ганною Поліщук, залучив $8,25 млн у рамках раунду серії B. Раунд очолив Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР), в ньому також взяли участь Andreessen Horowitz, Greycroft, SMRK VC Fund і Inovo Venture Partners, повідомляє TechCruch.

За словами Стаса Матвієнко, початковою метою було залучення $12+ млн, проте через коронавірус раунд ледь не зірвався. Як розповів він виданню, початковою метою була привернення $ 12+ млн. “Однак коли переговори були на фінальній стадії, в США почали впроваджувати заходи боротьби з коронавірусом, через які робота ресторанного бізнесу виявилася під питанням в ряді міст, і кілька потенційних інвесторів просто зникли”, – розповів він.

І додав, що після введення карантину кількість замовлень знизилася на 60%, проте Allset приєднав нових партнерів у віддалених від центру районах (раніше компанія фокусувалася саме на заклади в центрі міст), повернувши таким чином 10% від втрат. Загалом Allset залучив понад 200 нових партнерів.

За допомогою додатку можна забронювати столик в ресторані й оплатити рахунок, а також отримати рекомендації по стравах в конкретному закладі. На фоні коронакризи компанія розширила можливості продукту.

Тепер через Allset заклади можуть пропонувати страви на винос з безконтактною доставкою. “Комісія Allset від замовлення з такою опцією становить 12%. Для користувачів додаток навпаки дає промо знижку в $4 на день”, – пише видання.

Нагадаємо, Allset зайняв 263-е місце в рейтингу найкращих стартапів-роботодавців США America’s Best Startups Employers-2020 за версією Forbes.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram