Новини
8 Липня 2020
1 171

Український стартап 3DLOOK залучив $1 мільйон

За час пандемії компанія почала швидко розвиватися й підписала декілька нових контрактів

Український стартап 3DLOOK, що працює над технологією сканування людського тіла за фото з використанням штучного інтелекту, нейронних мереж і 3D технологій, залучив $1 млн від пулу інвесторів, які вже раніше вклали кошти у проєкт, повідомляє AIN.UA.

Зазначається, що лід-інвестором стала фінансова група ICU Ventures. Серед нових учасників раунду Мурат Абдрахманов – венчурний інвестор з Казахстану, який раніше заявляв про наміри вкласти в українські стартапи $2 млн, а також кілька інших ангелів з США та Східної Європи.

За словами засновника компанії Вадима Роговського, під час пандемії 3DLOOK почав розростатися набагато швидше. “Компанії вдалося укласти ряд контрактів з мультимільярдними компаніями сфери виробництва уніформи, а також з онлайн рітейлом зі США та Західної Європи. Деякі контракти знаходяться на етапі підписання”, – розповів він.

І для прикладу додав, що у червні компанія запустилася з публічною компанією-рітейлером з США спочатку у 200 магазинах, далі планується запуск у всіх 1000+ магазинах протягом місяця.

Зазначається, що 3DLOOK надає для них white-labeled додаток для продавців у магазинах: вони фотографують відвідувачів з метою надати послугу повністю безконтактного визначення розміру одягу.

За словами Рогальського, під час пандемії це особливо актуально, бо у більшості ритейлерів у магазинах не працюють примірочні.

Отримані кошти допоможуть стартапу швидше отримати прибуток. Раунд також дозволить найняти більше фахівців в Україні та США. “Наразі компанія шукає співробітників у Нью-Йоркський офіс. Фахівці потрібні для того, аби оперативніше інтегруватися та запуститися з усіма enterprise клієнтами, які прийшли до нас під час COVID”, – наголосив Вадим Роговський.

Раніше Investory News писали, що 3DLook та інші українські стартапи потрапили до списку найбільш швидкорослих технологічних компаній.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram