Новини
21 Лютого 2020
760

Український фонд стартапів обрав ще вісім команд для конкурсу

Цього разу надійшло понад 500 заявок 

Український фонд стартапів (Ukrainian Startup Fund) відібрав вісім нових команд, які будуть боротися за державне фінансування в розмірі $50 тис., повідомляється на сайті організації.

Ідеї стартапів, які представлять на другому пітчингу, 98 експертів відібрали з більш ніж 500 заявок. Переможців оголосять 25 лютого.

Тож, на другий Pitch Day потрапили стартапи, які отримали високі оцінки експертів:

Allzap — офіційний розробник платформи для створення інтернет-магазинів з продажу автозапчастин та маркетплейса, а також мобільного додатку для IOS (автоматичний підбір запчастин по VIN-коду та держномеру). ІТ-рішення Allzap допомагають продавцям автозапчастин знаходити своїх покупців, а покупцям постачальників.

LightUponCloud — швидкісний сервіс синхронізації файлів користувача, дешевший аналог Dropbox для бізнесу.

Agrifinance Online допомагає об’єднати учасників сільськогосподарського ринку України (фермерів, інвесторів, трейдерів, дистриб’юторів та страховиків) на одній платформі. Використовуючи новий фінансовий інструмент як аграрна розписка, стартап планує розвивати сільськогосподарський ринок України через інтегровану та прозору онлайн-екосистему.

RoboBus — це інноваційна платформа-причеп з великою кількістю сучасного обладнання, що є мобільною лабораторією для вивчення робототехніки, програмування і 3D технологій. Це рішення дозволить навіть самим віддаленим населеним пунктам України та світу дізнатися про IT- технології та почати розвивати професійну орієнтацію серед дітей та дорослих.

NUWORK — CRM-система управління найманням на початкові позиції та при масовому підборі. Роботодавець працює з результатами проведених первинних співбесід, веде аналітику ефективності каналів залучення кандидатів та створює нові вакансії з чат-ботом лише за 2 хвилини. Один рекрутер може координувати процес найму до 100 вакансій одночасно.

GoodZone — сервіс для відеодзвінків, основна мета якого – об‘єднати всіх людей, незалежно від їх статусу. Додаток дає можливість звичайним людям спілкуватись з їх кумирами в різних форматах. І в першу чергу, донести до Celebrities/Masters, що головною ланкою в їх успішній кар’єрі є прості люди, для яких вони творять.

HarvesTrack — це Hardware та Software (ІоТ) рішення для контролю процесу збору врожаю та попередженню крадіжки зерна під час жнив. Рішення базується на трьох типах сенсорів (датчиків) для комбайна та перевантажувача, які доповнені системою “свій-чужий”, а також програмного забезпечення для контролю процесу збору врожаю, автоматичної індикації ситуацій щодо можливих крадіжок, а також збору, консолідації та зберіганні даних роботи комбайнів SAAS-рішення.

ZALM — новий продукт у галузі безпеки особистих речей. Стартап дозволяє підвищити безпеку особистого рюкзака. Шляхом простої установки гаджету, яка не потребує зміни конструкції або псування рюкзака, користувач отримує повідомлення про відкриття будь-якого відділення сумки не тільки на телефон, але й на спеціальний хаб, який розміщується на лямці рюкзака.

Стартапи претендують на seed-грант у розмірі $50 тис. На розгляді експертів знаходяться ще 600 заявок. Всього в програмі зареєструвалося понад 1,3 тис. учасників.

Як писали раніше Investory News, Український фонд стартапів обрав перших вісім переможців для державного фінансування, які отримають фінансування загальною сумою в 9 млн грн. Під час конкурсу було розглянуто понад 300 заявок.

Нагадаємо, український стартап BIOsens переміг у програмі Expo Live Innovation Impact Grant на міжнародній виставці Expo 2020 в Дубаї та отримав грант розміром $100 тис. на розвиток свого бізнесу.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram