Новини
29 Квітня 2020
1 363

Українська компанія Love & Live залучила нові інвестиції при оцінці в $10 мільйонів

Кошти підуть на збільшення ринку в Польщі та зміцнення позицій в Україні

Українська fashion-група Love & Live залучила інвестиції від українського венчурного фонду SMRK. Сума не розкривається, однак відомо, що в цьому раунді компанія отримала оцінку в $10 млн, повідомляє AIN.

Раніше група вже залучала інвестиції від фонду. Останній раунд, в грудні минулого року, — $200 тис. Загальна сума інвестицій в проект на той момент становила $600 тис.

Love & Live — українська група fashion-брендів з офісом у Києві. До неї входять бренди одягу, взуття та аксесуарів Love & Live, Katarina Ivanenko та ​​інші, а також маркетплейс українських брендів Shopping Mall. Продукцію компанії продають в українських і польських онлайн-магазинах.

Засновники компанії — український підприємець Олексій Омельянчук і дизайнер, фотограф Катерина Іваненко. Як стверджують у компанії, починаючи з квітня 2020 р. компанія вийшла на прибутковість.

Залучені кошти спрямують на збільшення ринку в Польщі та зміцнення позицій в Україні. Також у планах Love & Live — вже в цьому році вийти на ринки Німеччини та Великої Британії.

“Головне — у період кризи проект розпочав продаж на ринку Польщі. Ми вирішили допомогти масштабувати зростання Love & Live на новому ринку”, — зазначив керуючий партнер SMRK Андрій Довженко.

Нагадаємо, стартап Vestiaire Collective з продажу секонд-хенду завершив ще один великий раунд фінансування в розпал економічної кризи. За даними Crunchbase, стартап залучив $64,2 млн (€59 млн). В цілому компанія залучила понад €209 млн ($226,3 млн).

Також, український EdTech-маркетплейс для вивчення іноземних мов Preply залучив $10 млн. Сума майже удвічі перевищує загальний обсяг усіх попередніх інвестицій — $5,6 млн. Лід-інвестором виступив лондонський венчурний фонд Hoxton Ventures.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram