Новини
4 Березня 2021
764

Україна та Італія посилять боротьбу з фальсифікатом

Серед продукції — соуси та ігристі вина

Україна та Італія посилять боротьбу з підробками італійської продукції — це соуси, ігристі вина та інші товари, повідомляє пресслужба Державної служби України з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів.

Крім того, під час зустрічі голови Держпродспоживслужби Владислави Магалецької з послом Італії в Україні П’єром Франческо Дзадзо обговорювалося питання контролю безпеки непродовольчих товарів, зокрема, одягу та взуття, а також сприяння нарощуванню двосторонньої торгівлі між країнами.

Також розглядалася можливість реалізації спільного проєкту з Агентством зовнішньої торгівлі Італії, який буде стосуватися сільськогосподарської техніки.

Як писали раніше Investory News, за 2020 рік обсяг імпорту сирів в Україну зріс на 97% — з 23,7 до 46,8 тис. т. Найбільшими експортерами сирів до України були Польща, Німеччина, Франція, Нідерланди та Італія.

Також, Держпродспоживслужба України та відповідний орган Великої Британії узгодили форму міжнародного сертифіката для ввезення в Україну британської риби та рибної продукції. Готуються сертифікати і для експорту української продукції.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram