Новини
17 Квітня 2019
965

Uber запустить у Києві сервіс Uber Shuttle

Сервіс дозволить забронювати через додаток Uber місце в мікроавтобусі, який курсуватиме за заданим маршрутом

Компанія Uber планує в травні 2019 р. запустити в Києві пілотний проект Uber Shuttle – сервіс з бронювання місця в мікроавтобусі, який буде слідувати по ряду обраних напрямків в межах міста, повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в прес-службі компанії Uber.

Як розповіла агентству компанія, під час цього пілотного проекту користувачі зможуть забронювати через додаток Uber місце у мікроавтобусі, який курсуватиме по одному із заздалегідь визначених напрямків.

“Uber прагне стати мультимодальною платформою для персональних мобільних сервісів, надаючи користувачам доступ до різних видів транспорту одним натисканням кнопки, так щоб вони могли пересуватися по місту, не потребуючи власного автомобіля. З пілотним запуском Uber Shuttle в Києві ми пропонуємо досвід використання цього сервісу користувачам тут, в Україні”, – прокоментував віце-президент і регіональний директор Uber в Європі, Африці і на Близькому Сході П’єр-Димитрій Гор Коті.

У компанії також відзначили, що мета пілотного проекту – запропонувати українським користувачам (в даному випадку киянам) ще один альтернативний засіб пересування містом.

“Цей пілотний проект є частиною стратегії Uber по розширенню можливостей мобільності, доступних на платформі”, – розповіли в Uber агентству.

Також, команда Uber в Україні у своєму блозі звернулася до киян з проханням розповісти, які маршрути, на їхню думку, можуть стати найпопулярнішими в місті.

Uber Shuttle також доступний в Каїрі (Єгипет) та Монтеррей (Мексика).

Нагадаємо, Uber планує публічно зареєструвати IPO в Комісії з цінних паперів і бірж США, а з 29 квітня запустити роуд-шоу для інвесторів. У компанії сподіваються, що вона буде оцінена у $90-100 млрд. Торги на Нью-йоркській біржі почнуться в травні. Компанія вирішила продати акції на суму $10 млрд в рамках свого первинного публічного розміщення.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram