Новини
20 Липня 2022
509

У столиці запустили Telegram-бот “Твій вет Київ”

Канал надаватиме безкоштовні консультації щодо утримання домашніх тварин

У столиці ввели Telegram-бот “Твій вет Київ“. Він служитиме для надання ветеринарного консультування власникам тварин. Про це повідомило КП “Київська міська клініка ветеринарної медицини”.

За словами в. о. директора комунального підприємства Наталії Мазур, кияни зможуть отримати широкий спектр відповідей на питання щодо догляду за своїми домашніми вихованцями. Консультації надаватимуть ветеринарні лікарі муніципальної клініки, які мають широкий практичний досвід.

“Ми щодня отримуємо від городян питання та прохання дати пораду з приводу домашніх улюбленців. Особливо в нинішній період воєнного стану, коли негативних факторів побільшало, і це може негативно впливати на стан тварин. Тому бот — це допоміжний канал комунікації між нами та власниками тварин”, — сказала Наталія Мазур.

Також для зручності у чаті передбачені адреси ветеринарних клінік.

Графік роботи Telegram-бота: з 09:00 до 18:00. Поки бот працює у тестовому режимі, згодом функціонал доповнюватимуть. Цілодобово доступна довідкова інформація про перші дії у разі отруєння тварини, укусу кліща або інших комах, графіка профілактичних щеплень та профілактичних оглядів.

Нагадаємо, що українські волонтери створили платформу для донатів зоопаркам під час війни. На платформі також зібраний список благодійних організацій, орієнтованих на допомогу тваринам.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram