Новини
2 Серпня 2022
522

У США випустили блиски для губ зі смаком курячих крилець

Косметику було випущено спільно з брендом косметики Winky Lux та мережею ресторанів Applebee’s

Бренд косметики Winky Lux та мережа ресторанів випустили колекцію блисків для губ Saucy Gloss на честь фірмових курячих крилець закладу, повідомляє Fast Company.

Співпраця розпочалася рік тому, коли засновниця Winky Lux Наталі Маккей отримала повідомлення в LinkedIn від Applebee’s: “Ви можете зробити блиск для губ зі смаком барбекю?”

На дослідження та розробку пішов рік: від пошуку харчових інгредієнтів, які можна використовувати в косметиці (наприклад часникова олія, олія ромашки та мед), до створення текстури, щоб на губах блиск не відчувався як застиглий соус.

Кожен аромат має відповідний відтінок, схожий на оригінальний соус. У блиску Be My Honey Pepper є золоті пластівці, а Sweet Chile Kiss — маленькі шматочки чилі.

Найважче було відтворити аромат гострого соусу баффало. Для цього блиску використовувалися червоний гострий перець чилі, базилік, помідори, патока та петрушка.

Білий цукор, який є у більшості соусів для курячих крилець, був заборонений, оскільки він занадто липкий. Тому на смак блиски, скоріше, пікантні, зазначила Маккей. “Я думаю, люди вирішать, що це або геніально, або дуже дивно”, — очікує засновниця Winky Lux.

Нагадаємо, що стартапи в США почали випускати їстівний посуд замість одноразового. Маркетинговий хід широко розповсюдився у всьому світі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram