Новини
24 Квітня 2021
657

У Нідерландах знайшли “цвинтар” занедбаних Range Rover

Ще не вдалося зясувати, кому належать автівки й чому вони мають такий вигляд

У Нідерландах виявлено напівзруйнований гараж, за дверима якого зберігається колекція позашляховиків Range Rover, а також декілька автомобілів інших марок. Майже всі машини знаходяться в жалюгідному стані й навряд чи повернуться на дороги, повідомляє Укравтопром.

Занедбані автівки знаходилися в старому гаражі, який більше схожий на цегельний сарай зі зруйнованими стінами. Всередині та поруч з будівлею розташувалися десятки британських позашляховиків, стан яких залишає бажати кращого. Автомобілі покриті брудом та іржею, а у багатьох машин спущені шини.

Більшість забутих Range Rover належать до моделей першого та другого поколінь. Крім класичних модифікацій на фотографіях можна побачити позашляховики з відкритим кузовом і м’яким верхом. Подібні версії автомобілів створювали за індивідуальними замовленнями.

Крім того, серед покинутих машин присутні два класичних Mercedes-Benz в кузовах R107 і R123, які також бачили кращі дні.

Кому належить автомобільний “цвинтар” і чому моделі знаходяться в такому вигляді, невідомо. Судячи зі стану колекції, виявлені Range Rover і Mercedes-Benz навряд чи можуть повернутися на дороги.

Раніше Investory News писали, що автомобілі Jaguar і Land Rover матимуть систему очищення повітря із захистом від коронавірус. Розробники обіцяють — до 97% вірусів і бактерій буде вбито новою кліматичною установкою.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram