Новини
9 Жовтня 2020
1 093

У Київській області почне фармацевтичне виробництво україно-індонезійська компанія

Pravitna genius sel інвестувала у запуск $1 мільйон 

Україно-індонезійська компанія Pravitna genius sel у партнерстві з канадською компанією Immunitor (Ванкувер) до кінця року планує запустити фармацевтичне виробництво у Київській області, повідомляє Інтерфакс-Україна.

“Відповідний договір про наміри був підписаний в середу представниками компаній за участю посольства Індонезії в Україні”, — розповів CEO Pravitna genius sel Фредді Чахйоно (Freddy Cahyono).

Інвестиції Pravitna genius sel в запуск виробництва в Київській області склали близько $1 млн. До кінця 2020 р. компанія планує отримати сертифікат GMP.

Одним із перших препаратів, виробництво яких планує Pravitna genius sel, стане препарат, який буде стимулювати імунну систему, що дозволить не тільки лікувати захворювання, а й попереджати їх появу.

Для виробництва препарату буде використовуватися сировина канадського виробництва. Фредді Чахйоно зазначив, що препарат, який буде проводитися в Україні, планується експортувати за кордон, зокрема в Індонезію. До кінця року компанія має намір зареєструвати препарат в Україні.

Своєю чергою, посол республіки Індонезія в Україні Юдді Кріснанді відзначив високий експортний потенціал препаратів, вироблених в Україні.

“Ці препарати зможуть застосовувати не тільки в Україні, але й в всьому світі, зокрема й в Індонезії. Сподіваюся, що вони зроблять свій внесок у боротьбу з епідеміями”, — зазнчив посол.

Нагадаємо, стартап Raccoon.World, який допомагає людям відновлюватися після травм і неврологічних захворювань, залучив €900 тис. ($1,062 млн) інвестицій.

Як писали раніше Investory News, у 2021 р. витрати на медицину зростуть до 4,2% ВВП, що становить понад 190 млрд грн у зведеному бюджеті, плюс 57 млрд грн до поточного року.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram