Новини
29 Серпня 2019
1 029

Tesla запустила власний страховий проект

В даний час компанія пропонує цю послугу тільки в Каліфорнії

Американська компанія Tesla вперше вийшла на ринок автомобільного страхування в США і почала зі штату Каліфорнія. Про це повідомляє компанія у своєму блозі на офіційному сайті.

“Страховка Tesla передбачає широке охоплення послуг та врегулювання претензій для наших клієнтів в Каліфорнії та буде поширена на інші штати в майбутньому”, — йдеться у повідомленні.

Тож, компанія запустила власну страхову програму, яка обіцяє її учасникам великі виплати при найменших вкладеннях. Згідно з повідомленням, страхування призначено для того, щоб надати власникам автомобілів Tesla ставки, які нижче на 20%, а в деяких випадках — на 30%.

Передбачається, що страховка буде поширюватися на всі автомобілі Tesla. У компанії відзначають, що вона гарантує “всеосяжне покриття” і буде працювати у всіх штатах. Правда, останнє відбудеться не відразу, а “поступово”.

Нижчі ставки Tesla пояснює тим, що знає свої автомобілі досконально у всьому, що стосується технологій, безпеки й витрат на ремонт. При цьому вартість страховки “від виробника” все ж, як і в інших подібних продуктів, буде варіюватися в залежності від водійського стажу, віку водія та інших чинників.

Поки що Tesla Insurance буде доступна лише фізичним особам, які використовують автомобілі компанії лише в особистих цілях, але в перспективі Tesla готова буде запропонувати й страховку для комерційного транспорту.

Компанія також розмістила посилання на сайт, який дозволяє придбати страховий поліс “за одну хвилину”. Tesla обіцяла встановити щомісячний страховий внесок без непрямих поборів.

Нагадаємо, у другому кварталі 2019 р. чистий збиток компанії Tesla склав $408,3 млн, або $2,31 за акцію. Роком раніше показник становив $717,5 млн, або $4,22 за акцію.

Як відомо, Tesla офіційно приступила до розгортання нової технології Supercharger V3 з першої повноцінної станції в Лас-Вегасі та оновила мапу майбутніх станцій Supercharger.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram