Новини
2 Грудня 2021
611

Tesla розпочала збір заявок на дитячі квадроцикли

Cyberquad for Kids коштує $1900

Tesla почала продавати на своєму сайті електричний квадроцикл Cyberquad for Kids, призначений для дітей. Постачання розпочнеться через 2-4 тижні.

Квадроцикл виготовлений в тому самому футуристичному стилі, що і пікап Tesla Cybertruck. Він може проїхати до 24 км на одному заряді батареї за швидкості до 16 км/год. Для повного заряджання пристрою потрібно близько 5 год. Його вартість становить $1,9 тис.

Cyberquad важить 55 кг і оснащений сталевою монолітною рамою, дисковими гальмами та регульованою підвіскою. Його максимальна вантажність – 68 кг. Поки що на сайті доступна тільки версія для дітей віком від 8 років.

Вперше версію квадроцикла для дорослих показали ще на першій презентації Cybertruck у 2019 році. Тоді його анонсували як додатковий продукт, продемонструвавши місткість автомобіля.

Продаж дитячих квадроциклів у США стартував через два місяці після заяви Ілона Маска про плани Tesla випустити повноцінний електричний квадроцикл. Бізнесмен уточнив, що у новинці буде реалізовано високий рівень безпеки внаслідок нижчого центру важкості. Для цього розробникам довелося розмістити тягову батарею ближче до землі. Виробництво може стартувати не раніше четвертого кварталу 2022 року.

Раніше Tesla почала продавати свисток Cyberwhistle за $50, який повторює силует Cybertruck. Ілон Маск поділився посиланням на оголошення і написав у Twitter: “Не витрачайте свої гроші на цю безглузду серветку від Apple, краще купіть наш свисток!”

Нагадаємо Investory News дізналися, чому серед п’яти засновників Tesla, лише двоє розбагатіли. Докладніше — за посиланням.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram