Новини
18 Червня 2020
872

Таксі Lyft до 2030 року переведе свій автопарк на електромобілі

Наявність електрокара стане обов’язковою умовою для роботи з компанією

У найближчі десять років таксі-сервіс Lyft планує перевести всіх своїх водіїв на електромобілі, з допомогою Фонду захисту навколишнього середовища, повідомляє TechCrunch.

Видання зазначає, що у підсумку наявність електромобіля має стати обов’язковою умовою для роботи з Lyft. При цьому весь автопарк самого сервісу також складатиметься з екологічно безпечного транспорту.

Загалом перехід на електромобілі може бути складним через їхню відносну дорожнечу – вони як і раніше коштують більше, ніж класичні автомобілі. Ще однією перешкодою є недостатньо розвинена інфраструктура для зарядки акумуляторів електричних машин.

“Однак ці фактори не лякають Lyft. У компанії активно працюють над дорожньою картою, яка допоможе якомога більш плавно відмовитися від транспорту на паливі”, – зазначає видання.

Нагадаємо, нещодавно компанія Tesla Ілона Маска відзвітувала про виробничі показники за перший квартал 2020 р. Автовиробник випустив 102,627 тис. і поставив 88,4 тис. електромобілів. Підприємство працювало всупереч пандемії Covid-2019.

Своєю чергою німецький автомобільний гігант Volkswagen заявив, що інвестує близько €2 млрд ($2,33 млрд) у дві китайські компанії, що випускають електромобілі.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram