Новини
20 Червня 2023
279

Світові компанії допоможуть знайти роботу біженцям з України

Зокрема йдеться про Amazon, Marriott та інші

На зустрічі в Парижі 19 червня 41 компанія оголосила про готовність допомогти біженцям, які перебувають у Європі, з пошуком роботи, пише “Російська служба Бі-Бі-Сі” з посиланням на благодійну організацію Tent Partnership for Refugees.

Насамперед програма буде націлена на жінок, які приїхали з України після початку повномасштабного російського вторгнення.

Так, один із найбільших світових рітейлерів Amazon пообіцяв взяти на роботу в європейські відділення компанії 5 тис. біженців, стільки ж біженців Amazon планує прийняти на роботу і в США.

Загалом світові компанії приймуть на роботу понад 13 тис. біженців та навчать нових професій ще 86 тис. Крім того, найбільші світові HR-сервіси та агенції зобов’язалися допомогти з пошуком роботи ще 152 тис. біженців у Європі.

Наразі, за оцінками ООН, у країнах Західної та Центральної Європи перебувають близько 6 млн українських біженців. Переважна більшість із них — жінки з дітьми, яким, як зазначає Tent Partnership for Refugees, особливо важко знайти роботу.

Раніше Investory News писали, що Польща змінила умови перебування українців.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram