Новини
9 Лютого 2019
863

Стартап з кібербезпеки Illumio отримав $65 млн

За рахунок інвестицій у компанії планують розширити штат та розробити ринкову стратегію

Стартап з інформаційної кібербезпеки Illumio закрив великий раунд фінансування, повідомляє Business Insider.

8 лютого компанія Illumio оголосила про завершення фінансування в рамках раунда серії E на сумму $65 млн. Всього було залучено $332,5 млн інвестицій.

“Це був значний стрибок у порівнянні із нашою серією D у 2017 р.”, – зазначає співзасновник та керівник компанії Ендрю Рубін. У 2017 р. Illumio оцінювалась у $1,18 млрд.

Illumio також оголосила про призначення нового фінансового директора Анупа Сінгха, який раніше працював у Anaplan. За словами Ендрю Рубіна, він зможе побудувати нову стабільну та надійну компанію, яку у подальшому зможете вивести на IPO.

“Буде чи ні у нас IPO, ще невідомо, але причина, з якої я згодився працювати у компанії у тому, щоб продовжувати готувати компанію до наступного рівня. Тут є потенціал. Я дуже радий працювати разом з командою Illumio та продовжувати розвивати її”, – прокоментував Сінгх.

Illumio, заснована шість років тому. З 2013 р. компанія виросла до 330 осіб. Отримавши $65 млн у компанії планують  розширити штат співробітників та розробити ринкову стратегію.

Глава компанії розповів, що платформа Illumio схожа на МРТ-машину, за винятком того, що замість сканування внутрішньої частини вашого тіла на предмет виявлення проблем, вона відображає програми, будує картину того, як різні компоненти взаємодіють один з одним, і виявляє вразливості.

За словами Єндрю Рубіна, ця особливість виділяє Illumio серед конкурентів. Більш того, технологія стартапу працює як для хмарних, так і для локальних робочих навантажень.

Нагадуємо, раніше Investory News писали про компанію Zoovu, яка залучила інвестиції від Target Global та Beringea у $14 млн.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram