Новини
8 Лютого 2019
757

Zoovu залучила інвестиції від Target Global та Beringea

Розмір інвестицій, отриману частку і оцінку стартапу в фонді не розкривають

Міжнародний фонд Target Global інвестував у сервіс віртуальних продавців-консультантів Zoovu. У раунді на $14 млн також брала участь інвесткомпанія Beringea, повідомляється на сайті компанії.

Обсяг інвестицій, отриману частку й оцінку стартапу не оголошують. Повідомляється лише, що партнер Target Global Рітіс Віткаускас став членом ради директорів компанії.

“Zoovu демонструє стрімке зростання і посідає лідируючі позиції серед постачальників ПО для віртуальних помічників, що працюють на штучному інтелекті. Серед клієнтів сервісу – провідні світові бренди і торгові майданчики, зокрема Amazon, Canon, Coty і Wilson. Ми були вражені прогресивним мисленням керівництва компанії, прагненням створити стійку та інтуїтивно-зрозумілу SaaS-платформу. Zoovu істотно спрощує купівельний досвід, що вкрай потрібен на ринку. Тому, ми раді підтримати подальше зростання платформи”, – зазначив Рітіс Віткаускас.

Zoovu планує використати інвестиції для поліпшення технологічної платформи, включаючи штучний інтелект і поведінкову аналітику. Сервіс має намір вийти на нові ринки США і країн Азіатсько-Тихоокеанського регіону. В цілому проект залучив $25 млн.

Zoovu співпрацює з преміальними брендами, обслуговуючи понад 60 млн споживачів на рік. Сервіс працює більш ніж в 300 категоріях, включаючи побутову електроніку, медичні, банківські та телекомунікаційні послуги.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram