Новини
26 Березня 2019
782

Стартап CyberX залучив $18 млн інвестицій

Фінансування дозволить компанії розширити можливості та закріпити першість на ринку кібербезпеки

Ізраїльська компанія CyberX, що розробляє рішення з безпеки IIoT та системи управління виробництвом (ICS), залучила $18 млн. Лід-інвесторами стали Qualcomm Ventures та Inven Capital. В раунді також взяли участь існуючи інвестори Norwest Venture Partners, Glilot Capital Partners, Flint Capital та OurCrowd, в результаті чого загальне фінансування на сьогодні склало $48 млн. Про це стало відомо з офіційної заяви CyberX.

Стартап заснований у 2013 р. ветеранами кібер-підрозділу Армії оборони Ізраїлю Омером Шнайдером та Ніром Гіллером. Компанія використовує технологію Industrial Finite State Modeling (IFSM), яка допомагає розпізнавати шкідливе програмне забезпечення. CyberX – є єдиною компанією у галузі промислової кібербезпеки, що отримала патент за свою інноваційну аналітику виявлення загроз і технологію машинного навчання. Створена для спеціалізованих протоколів і пристроїв середовищ операційних технологій (OT), платформа CyberX дозволяє організаціям регулярно в автоматичному режимі виявляти некеровані пристрої IIoT (Industrial Internet of Things) і відстежувати свої мережі OT на предмет руйнівних кібератак, таких як WannaCry, NotPetya і TRITON.

Нове фінансування дозволить компанії й надалі залишатися лідером на ринку з кібербезпеки, розширивши свої можливості та розробляючи інноваційні продукти.

“Ми вважаємо, що у CyberX є відповідна управлінська команда, глибокі знання в технологіях для задоволення потреб найбільших і найскладніших підприємств у світі. Ми раді приєднатися у якості інвестора, з огляду на значний інтерес Qualcomm до промислового IІoT і нашу здатність надавати рішення для підключення, обчислення та безпеки для цього ринку”, – зазначив директор Qualcomm Israel Ltd. і директор з інвестицій Qualcomm Ventures Боаз Пеєр (Boaz Peer).

Останній раунд фінансування відбувся у той час, коли в CyberX спостерігалося значне зростання кількості клієнтів у всіх секторах промислової і критично важливої ​​інфраструктури, включаючи енергетику, нафту і газ, виробництво, фармацевтику, видобувну промисловість, водопостачання, управління будівлею та інші сектори.

“Підтримка, яку ми отримали від нових та теперішніх інвесторів, є чітким підтвердженням величезних ринкових можливостей CyberX”, – заявив співзасновник та генеральний директор CyberX  Омер Шнайдер.

Наприкінці лютого американська компанія Microsoft зафіксувала хакерські атаки на співробітників аналітичних центрів, пов’язаних з політикою ЄС, зокрема на Німецьке товариство зовнішньої політики, Інститут Аспена та Німецький фонд Маршала США.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram