Новини
7 Листопада 2019
1 479

Стало YASNO: ДТЕК інвестує 100 мільйонів гривень у новий роздрібний бренд

Клієнтські бізнеси енергетичної групи надаватимуть послуги під новою торговою маркою YASNO

YASNO буде постачати електроенергію 3,5 мільйонам українців та юридичним особам в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях. Під новим брендом будуть працювати три постачальника електроенергії: “Київські енергетичні послуги”, “Дніпровські енергетичні послуги”, “Донецькі енергетичні послуги”, бізнеси з енергоефективності – YASNO Energy Efficiency та YASNO Smart, а також мережа швидких зарядних станцій YASNO E-mobility, що до ребрендингу називалася STRUM. Про це під час презентації компанії повідомив Абдулла Кьоксал, генеральний директор YASNO.

Перші чотири центри обслуговування клієнтів під брендом YASNO у новому форматі енергоофісів вже почали свою роботу в Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях. В енергоофісах передбачені окремі зони для обслуговування приватних та юридичних клієнтів, рітейл-зона з енергоефективними товарами, термінали самообслуговання, електронна черга та зона експрес-обслуговування.

До кінця 2019 року будуть ребрендовані ще 15 центрів, що також стануть енергоофісами. До середини наступного року планується оновити всі 65 енергоофісів.

Як повідомив Олександр Онищенко, директор з розвитку бізнесу YASNO, в оновлення енергоофісів компанія інвестує 100 млн грн.

Нагадаємо, у минулому місяці “Нафтогаз” повідомив про створення нової компанії, що торгуватиме нафтопродуктами.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram