Новини
1 Серпня 2019
520

Стали “єдинорогом”: Ізраїльська Lightricks залучила $135 млн

Розробника програмного забезпечення для селфі Facetune оцінили в $1 млрд

Ізраїльська компанія Lightricks, що займається розробкою популярного селфі-додатку Facetune, залучила $135 млн у раунді С від групи інвесторів. Оцінка компанії досягла $1 млрд, таким чином Lightricks стала “єдинорогом”, повідомляє TechCrunch.

Зазначається, що залучені кошти компанія розраховує витратити на розробку нових інструментів і купівлю інших компаній.

За інформацією платформи Crunchbase, до цього компанія залучала кошти двічі: у 2015 році – $10 млн, а у 2018 році – $60 млн.

Lightricks – розробник додатків для редагування фотографій Facetune та Enlight, а також відеоредактора для бізнесу Swish та інших. Компанія заснована у 2013 році. “Наразі у платних додатків Lightricks нараховується 180 млн завантажень. У Facetune та Enlight має по 1 млн передплатників, а у Swish їх близько 3 млн”, – розповів Зєєв Фарбман, співзасновник і гендиректор компанії.

Нагадаємо, на днях ще один ізраїльський стартап monday.com, що займається розробкою платформи для спільної роботи над проектами, залучив $150 млн в раунді D. Загальне фінансування становить $234,1 млн. Нове фінансування компанія планує витратити на залучення нових користувачів, а також на розвиток самої платформи.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram