Новини
4 Серпня 2021
777

Співачка Ріанна стала мільярдером і найбагатшою жінкою-музикантом у світі

Основна частина її статку доводиться на частку в косметичній компанії Fenty Beauty

Співачка Ріанна стала мільярдером, а також найбагатшою жінкою-музикантом у світі, повідомляє Forbes USA. Її статок видання тепер оцінює у $1,7 млрд.

Серед найбагатших жінок з-поміж зірок шоу-бізнесу вона поступається тільки телеведучій Опрі Вінфрі, чий статок, за даними оновлюваного в реальному часі рейтингу Forbes Real-Time, становить $2,7 млрд.

Основна частина статку Ріанни ($1,4 млрд) припадає на її частку у косметичній компанії Fenty Beauty, яка, за даними Forbes USA, становить 50%. Значна частина суми — частка співачки у виробника спідньої білизни Savage X Fenty. Крім того, частину грошей їй принесла музична та акторська діяльність.

Ріанна запустила Fenty Beauty 2017 року. Це її спільне підприємство з французьким холдингом LVMH, яким керує найбагатша людина Європи Бернар Арно. Видання зазначає, що компанія поставила перед собою мету забезпечити інклюзивність: вона надає широкий вибір відтінків своєї продукції для жінок з різним кольором шкіри.

“Виграє Ріанна й завдяки щедрим оцінкам, які аналітики надають іншим косметичним компаніям”, — зазначає Forbes USA. Наприклад, оцінки виробників на зразок Estee Lauder і L’Oreal перевищують їх річний виторг у 7,5 і більше разів. Fenty Beauty, за оцінкою Forbes USA, коштує $2,8 млрд.

Нагадаємо, у лютому Лінія білизни від Ріанни залучила $115 млн на фоні новин про закриття її модного будинку. Минулого року виторг компанії зріс на 200%.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram