Новини
9 Лютого 2021
592

Соцмережа Reddit залучила інвестиції та подвоїла свою оцінку до $6 мільярдів

В останньому кварталі доходи від прямої реклами збільшилися на 90%

Портал Reddit, який нещодавно опинився у центрі гучних історій з розгойдуванням біржового ринку інвесторами-любителями, оголосив про новий раунд фінансування. В межах серії E від теперішніх і нових інвесторів вдалося залучити $250 млн.

“Ніколи не завадить зібрати гроші, коли є можливість зробити це, і у Reddit був вдалий рік”, — зазначив в інтерв’ю Wall Street Journal виконавчий директор Reddit Стів Хаффман.

Після інвестицій оцінка капіталізації компанії досягла $6 млрд (проти $3 млрд 2019 року), уточнює Reuters. Представники Reddit заявили, що відчувають підвищений інтерес і з боку рекламодавців. Якщо порівняти з минулим роком, доходи від прямої реклами збільшилися на 90% в останньому кварталі.

“Рекламодавці позитивно відреагували на наші зусилля та автентичність спільноти Reddit. Ми вирішили, що зараз є гарна нагода для стратегічних інвестицій в Reddit, зокрема відео, реклама, товари народного споживання і вихід на міжнародні ринки. Ми також готові подвоїти кількість співробітників цього року”, — йдеться у повідомленні соцмережі.

За даними порталу, його аудиторія становить більш ніж 50 млн щоденних користувачів. В кінці 2020 року Reddit придбав платформу для коротких відео Dubsmash, за допомогою якої планує оновити свої інструменти для створення відео.

Як писали раніше Investory News, хедж-фонд з Волл-стріт зумів заробити сотні мільйонів доларів на бунті приватних інвесторів з Reddit.

Нагадаємо також, Ілон Маск опублікував у Twitter посилання на спільноту в Reddit, учасники якого почали скуповувати акції GameStop. Акції виросли 26 січня на понад 60% після твіту Маска.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram