Новини
30 Листопада 2023
291

Штучний інтелект починає приносити дохід

Таку заяву щодо технологій зробили у JPMorgan

Один із найбільших світових фінансових холдингів JPMorgan Chase заявив, що інструменти штучного інтелекту починають приносити дохід, повідомляє Bloomberg.

За словами головної спеціалістки банку з даних та аналітики Терези ​​Хайтсенретер, ШІ на додаток до ефективності та потенційного уникнення витрат починає приносити прибуток, і це справді надихає.

Зазначається, що останніми місяцями найбільші банки світу дедалі більше експериментують зі ШІ, це допоможе їм підвищити продуктивність персоналу та скоротити витрати.

JPMorgan має тисячі відкритих вакансій, пов’язаних зі ШІ, і головний виконавчий директор Джеймі Даймон сказав, що ця технологія зрештою дозволить роботодавцям скоротити робочий тиждень лише до 3,5 днів.

Крім того, банк бачить “величезний потенціал” у використанні генеративного ШІ для безпечного обслуговування клієнтів.

JPMorgan використовує штучний інтелект, щоб посилити роботу, яку виконують люди, а не розглядають його як спосіб замінити їх, сказала Хейтсенретер. За її словами, банк може продовжувати розвиватися за допомогою ШІ, не обов’язково збільшуючи кількість персоналу для підтримки такого зростання. Проте, він зосереджений на залученні талантів у всьому світі.

Раніше Investory News писали, як технології рятують від банкрутства.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram