Новини
9 Листопада 2023
301

Штучний інтелект може значно вплинути на створення анімаційних фільмів

Технологія прискорить виробництво на 90%

На форумі в Сингапурі, генеральний директор DreamWorks Джефрі Катценберг заявив, що штучний інтелект (ШІ) значно знизить вартість створення блокбастерних анімаційних фільмів, повідомляє Bloomberg.

Катценберг каже, що за кілька років для створення фільму світового рівня не знадобиться така велика кількість художників і часу, як раніше. Процес створення прискориться на 90%. Він також вважає, що впровадження штучного інтелекту прискорить цифрову трансформацію індустрії розваг удесятеро.

Крім того, на форумі в Сінгапурі було обговорено те, як нові технології змінять наш спосіб життя і роботи. Наприклад, машинне навчання допомагає прогнозувати попит, пропозицію і ціни на сільськогосподарські товари, а також полегшує обробку великих масивів даних і покращує оцінку ризиків. Однак, ветеран розробки систем ШІ Кай-Фу Лі застерігає щодо небезпек, пов’язаних із недостатнім регулюванням і масовим збором інформації про користувачів.

Голова правління PwC Боб Моріц попереджає, що використання штучного інтелекту без відповідної підготовки може створити соціальні проблеми та невідповідність в умовах уповільнення економіки.

Нагадаємо, як нейромережі допомагають Airbnb боротися з любителями вечірок.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram