ЛЮБОВ ЦИМБАЛ

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

  • Компанія:Група Фінансових Рішень
  • Посада:Засновниця, генеральний директор
  • Діяльність:консалтинг

SHINE 2019
Найкращі ділові пані України

Shine Story | Про пані

Любов Цимбал своє життя присвятила фінансам. Хто, як не вона, знає ціну грошам? Адже, з самого початку своєї кар’єри вона працювала в таких фінансових установах і компаніях як  “Укрсоцбанк”, “САН ІнБев Україна”, “Альба Україна”, “Октава Капітал”. За цей час пані Цимбал реалізувала велику кількість як глобальних проектів в частині автоматизації та оптимізації існуючих бізнес-процесів, так і локальних проектів. Має великий досвід співпраці з найбільшими світовими банками і фінансовими інститутами країни.

У 2015 році Любов вирішила створити власний бізнес у сфері фінансового консалтингу і заснувала “Групу Фінансових Рішень”, яку сьогодні очолює. “Я розпочинала свій бізнес, називаючи це “горе від розуму”. У той час як всі починають з клієнтів, я почала з планів стратегічного розвитку. Вже тоді було розуміння того, що в якийсь момент бізнес впаде і буде в тому числі провал мого фінансового стану. Таким чином, я ще на початку шляху підготувалася до того, що будуть проблеми – їх не уникнути. Плануйте ваше життя, але не забувайте про ризики. Завжди потрібно тверезо їх оцінювати”, – поділилась досвідом пані Цимбал. Компанія надає послуги управлінського консультування з широкого кола питань у сфері фінансової діяльності та проектного менеджменту. Входить в трійку кращих консалтингових компаній за результатами 2018 року.

Пані Цимбал очолює напрямок “Фінансового менеджменту” та “Організаційного розвитку” в консалтинговому центрі бізнес-школи МІМ-Київ. Проводить навчальні заходи для власників і топ-менеджменту великих компаній на основі авторських програм з фінансового та організаційного менеджменту. Має ступінь DBA, SE MBA, переможець турнірів з управлінських поєдинків. У 2013-2014 рр. входила в список кращих фінансових директорів України за версією журналу “ФІНАНСИСТ”.

 

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Повернутись назад

Медіатека компаніЇ

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram