Новини
10 Січня 2024
296

ШІ допоможе отримати роботу, навіть якщо у людини немає профільної освіти

Таку думку висловив керуючий партнер IBM

Головний керуючий партнер IBM з генеративного ШІ Метью Кенді стверджує, що штучний інтелект значно спростить процес створення продуктів для людей без технічних навичок. Завдяки високій швидкості ШІ люди зможуть придумувати ідеї, тестувати їх і створювати щось нове. Кенді наголосив, що для цього необов’язково мати ступінь у галузі комп’ютерних наук.

Таким чином, з розвитком нейромереж можливості технологічної сфери стають дедалі доступнішими для широкого кола людей, які не мають спеціалізованої освіти.

Однак це стосується не лише сфери технологій. Просування у сфері штучного інтелекту, пов’язані зі створенням зображень, можуть допомогти тим, хто працює у сфері мистецтва. Щоб виступати в ролі дизайнера, не обов’язково бути графічним дизайнером або мати спеціальний диплом.

У березні Goldman Sachs опублікував звіт, в якому йдеться, що через штучний інтелект понад 300 млн співробітників можуть бути скорочені. Компанія Кенді, IBM, заявила у травні, що зупиняє набір персоналу на посади, які може замінити штучний інтелект.

“Я легко можу уявити, що 30% цього обсягу будуть замінені штучним інтелектом і автоматизацією протягом п’яти років”, — сказав генеральний директор IBM Арвінд Крішна, коментуючи ролі бек-офісу компанії.

Нагадаємо, Microsoft оголосила про зміну своїх клавіатур.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram