Новини
5 Січня 2024
322

Microsoft оголосила про зміну своїх клавіатур

Це найбільша зміна за три десятиліття

Корпорація Microsoft оголосила про найбільшу зміну своїх клавіатур за три десятиліття, представивши, зокрема, нову клавішу штучного інтелекту, йдеться в офіційному блозі Microsoft.

Нова клавіша надаватиме доступ до Copilot — цей інструмент допомагає з пошуком, написанням електронних листів і створенням зображень за допомогою штучного інтелекту.

Клавіша буде доступна на нових комп’ютерах з Windows 11.

Як пояснили в Microsoft, нова клавіша Copilot буде схожою за функціями до клавіші Windows. Ця зміна в клавіатурах стане трансформаційним моментом, який покращить користувацький досвід.

“Майже 30 років тому ми представили клавішу Windows на клавіатурі комп’ютера, яка дозволила людям у всьому світі взаємодіяти з Windows”, — йдеться в повідомленні.

“Поява клавіші Copilot знаменує собою першу значну зміну клавіатури ПК з Windows майже за три десятиліття. Ми вважаємо, що це дозволить людям легше брати участь у трансформації штучного інтелекту. Клавіша Copilot приєднується до клавіші Windows як основна частина клавіатури ПК, і при натисканні нова клавіша викликає Copilot у Windows, щоб полегшити використання Copilot у повсякденному житті”, — пояснили в Microsoft.

Очікується, що нові клавіатури з клавішею Copilot з’являться на ринку в лютому.

Раніше Investory News писали, що штучний інтелект може принести Microsoft $100 млрд додаткової виручки.

Більше новин та актуальних матеріалів Investory News у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram