Новини
22 Квітня 2019
2 187

Шах і мат: Вілл Сміт інвестував у кіберспорт

Вілл Сміт вклав інвестиції через власний фонд Dreamers Fund, який він заснував з футболістом Кейсуке Хонда

Корейська кіберспортивна організація Gen.G esports отримала $46 млн інвестицій від фондів Кремнієвої долини. Про це стало відомо на сайті Gen.G.

Серед інвесторів присутні відомі особистості, які досягли успіхів у спорті, кіноіндустрії та бізнесі, – актор Вілл Сміт, співвласник команди NBA “Лос-Анджелес Кліпперс” Денніс Вонг, колишній футболіст ЦСКА Кейсуке Хонда, екс-голова Alibaba Group Майкл Цейссер і інші.

Вілл Сміт вклав інвестиції через власний фонд Dreamers Fund, який він заснував з футболістом Кейсуке Хонда. Спільно з Кейсуке він буде надавати різноманітну підтримку менеджменту організації.

Отримані кошти організація витратить на відкриття програми навчання молодих гравців і штаб-квартири в Лос-Анджелесі, а також буде розширювати представництво в регіонах та інших дисциплінах.

Кіберспортивний клуб Gen.G відомий завдяки своїм складом по League of Legends, PUBG, Call of Duty і Clash Royale. Організація також володіє командою Seoul Dynasty в Overwatch League.

Інвестиція стала другою найбільшою на ринку кіберспорту: в жовтні 2018 року кіберспортивний клуб Cloud9 залучив $53,7 млн інвестицій.

Нагадаємо, Investory News публікували добірку від The Telegraph найкращих віртуальних ігор 2019.

Більше новин та актуальних матеріалів у нашому каналі в Telegram

Контекст

Ми у соцмережах

Слідкуйте за нами у Facebook або ж читайте усе найцікавіше у нашому каналі в Telegram